Nejnovější recenze ze sekce Tvarové rybníčky
- Výrobek je bez obalu, při přepravě může dojít k poškození.Obalení bublinkovou fólií by výrobek asi moc nezdražil.
teprve uvidím
- zajímavý tvar, nízká hmotnost
- kvalita, tloušťka plastu překvapila, měl jsem obavy, zda to nebude taková "fólie"jakou jsem viděl na plastovém jezírku např. v OBI,široká obruba na rostliny
- mohlo by být trochu hlubší, jinak nic
Doporučuji toto jezírko, lepší jsem na Internetu nenašel
- Kvalita produktu
Zadna neni
- přesně podle představ
- není veliké, jemně vytváří krásný obrázek jezírka a jeho okolí, zahrádka je mnohem hezčí
- první jezírko byla smůla, utíkala v horní okraji někde voda, ale nebylo vidět kde.Proto jsme požádali firmu MELICHAR CZ s.r.o. o jeho výměnu
- jsme velmi spokojeni s okamžitou reakcí firmy MELICHAR CZ s.r.o. jmenovitě p.Jana FARSKÉHO. Vstřícné vyřízení naší žádosti, velmi ochotný človíček v této firmě, prostě mít takového zaměstnance, je 100% výhra a já mu ještě jednou a vlastně celé firmě moc děkuji za rychlé vyřízení, během týdne jsme měli nové jezírko
veliké , příjemné překvapení, ještě jednou velmi děkuji a přeji této firmě hodně úspěchů
- vše ok.
- Jednoduchá instalace
- černá barva
- Z fota jsem předpokládal větší vrstevnatost.
Jezírko budu teprve instalovat
- Rychlá montáž
AL-KO T 1000
Registrovaný uživatel
Přidáno: 13. listopadu 2017
(naposledy upraveno 27. února 2021)
Zakoupeno v 123shop.cz
- Jezírko užíváme již 3tí sezonu. V zimě v létě je v provozu, protože jsou v něm ryby. V létě v něm roste a kvete mnoho vodních rostlin včetně leknínů. Krásný.
S jezírkem jsem spokojen, je napojeno na přítok a odtok vody. Super.
výhoda
kvalitu nemohu posoudit, produkt jsem ještě nepoužila
Splňuje vše co jsme očekávali.. Jen mi chybělo více fotek k produktu.
- Dobré koupání pro psa
Vyhovuje kavalita i váha.
- za rozumnou cenu rozumně velké jezírko, škoda, že nedělají kousek vetší v této cenové kategorii
- zatím mě nenapadá, čerstvě zakopané
skvělý poměr cena výkon, pokud chcete jezírko na pár kytek a pár koi, tak není co řešit. ryby v něm ale asi přes zimu nepůjdou nechat, uvidíme. má to dobře udělanou zónu na kytky kolem, takže velmi snadné proti folii.
- nekvalitní výrobek s výrobní vadou
Produkt jsem si vybral s ohledem na cenu, dodaný výrobek byl bohužel zmetek
Zobrazuji 101 - 120 ze 137 recenzí « Předchozí 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Další »